donderdag 22 juni 2023

Wat vooraf ging

Udate : vanwege extreme hitte hebben we de reis omgegooid en zijn we naar de Deep South gegaan ipv een Texas rondreis.

Hieperdepiep, de zusjes gaan weer lekker naar de joeesofee!!

We hadden vliegtickets geboekt naar Houston vertrekkend op dinsdag 5 september. Kregen we opeens bericht dat onze vlucht geannuleerd was en we waren herboekt naar 4 september. En we zaten opeens op slechte plaatsen en om de oorspronkelijke stoelen weer te krijgen moesten we opeens bijbetalen, huh??!!

Lang verhaal kort, de klantenservice van de KLM is wegbezuinigd, de volgende keer vliegen we weer lekker met United. De auto halen we de 2e dag op en het gereserveerde hotel konden we gelukkig een dag naar voren halen. 


En dan kan de pret weer beginnen. Het idee is om in Houston te acclamatiseren (lees shoppen), een dagje strand te doen in de buurt van Corpus Christi, dan naar San Antonio, richting Amarillo, Albuquerque en via Big Bend weer terug naar Houston. Of zoiets, zoals gebuikelijk zien we wel waar we zin in hebben. 

We zijn wel eens in Texas geweest, maar dat was in de tijd dat je je filmrolletje liet ontwikkelen (ja jongeren, zo oud zijn we inmiddels!). In 2012 hebben we oa een stukje New Mexico gedaan, We gaan dus een paar dingen in de herhaling zien en we gaan een aantal nieuwe plekken ontdekken.

(Ik als jonge blom in White Sands)