woensdag 13 september 2023

Dag 10 : Pigeon Forge

We zijn vandaag niet ver gekomen :) Zaten we gisteren in Gatlinburg, vandaag zitten we in Pigeon Forge(PF) zo'n 10 km verderop. We hadden nl gezien dat er een Pink Jeeptour in PF was. Wij hebben dat een keer in Sedona gedaan en vonden het super leuk.
We konden met een tour mee om 13.00 uur. We zijn eerst naar een outlet mall gereden en hebben kort gewinkeld. We wilden nl vroeg lunchen want we moesten op tijd weer bij de tour zijn. En gelukkig waren we op tijd met volle maagjes.


De tour was een groot succes. We hadden een gezellige chauffeur/gids die grappig was en heel veel kennis had van de Smokies. Er waren nog twee zussen uit Illinois op onze tour en dat was het. Heel fijn zo'n kleine groep. 

We reden via allerlei kleine weggetjes door de Smokies. We hebben heuul erg genoten van de prachtige omgeving. Ik heb ook nog twee keer een beer gezien maar ze waren niet zo vriendelijk om even te poseren. Zo jammer weer!



Toen we weer bijna bij het kantoor van de tour terug waren reden we langs The Island. De zussen uit Illinois waren hier zeer enthousiast over. Het zag er ook erg gezellig uit. We hebben daarom een hotel in de buurt gezocht. We zitten nu in het chique Margaritaville Island Inn. Heel leuk met een caribisch thema.

Nadat we ingecheckt waren zijn we naar The Island gewandeld. Het is een uitgaansgebied voor jong en oud. Er zijn restaurants, winkels en attracties. In het midden is een soort meertje met allemaal schommelstoelen er om heen. Elk half uur is er een water/lichtshow met muziek. Heel leuk!

We hebben eerst even rondgewandeld, daarna hebben we een ritje in het reuzenrad gedaan. Vinden wij altijd leuk. Toen werd het weer tijd om te eten, de keuze was reuze. Na het eten hebben we nog ff geshopt en een leuk souveniertje gescoord. Toen hebben we Fly America gedaan. Het is een This is Holland, maar net even spectaculairder. Het was super mooi gedaan, je vliegt over een aantal Amerikaanse natuurparken, de beelden zijn prachtig. 
Als laatste was er een podium met live muziek. Ook hier stonden weer overal schommelstoelen. Helemaal leuk! 


Al met al hebben we weer een super dag gehad: prachtige natuur, lekker eten, leuk vermaak en heerlijk weer. Wat wil een mens nog meer :) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten