vrijdag 15 september 2023

Dag 12 : Columbia NC - Myrtle Beach SC

Na het ontbijt gingen we weer op pad richting Myrtle Beach in South Carolina. We hadden zin in strand. MB is een soort Zandvoort in het kwadraat. Voor het eerst in tijden moesten we zoeken naar een hotel. We reden door de straat aan het strand en letten goed op de vacancy borden. We kwamen bij een hotel waar we sterke twijfels over hadden. We vroegen daarom eerst de kamer te zien. Dit was echt verschrikkelijk, het meubilair kwam uit de jaren 70 en toen was het volgens mij ook voor het laatst schoongemaakt, brrr.Snel verder dus. Gelukkig hebben we een beter hotel gevonden. We hebben een balkon met uitzicht op zee. 

We hebben eerst lekker geluncht aan het strand. Toen konden we inchecken dus toen ging hop de badkleding aan (sorry fans, geen foto's van de zusjes in bikini). We hebben lekker op het strand gelegen en heerlijk gepoedeld in het warme zeewater.


Toen we genoeg hadden van het gepoedel zijn we gaan  douchen en ons omkleden. Toen waren we klaar voor de wandeling naar de Boardwalk. Het was erg druk bij de restaurants maar we vonden gelukkig al snel een plekje aan de bar. Aangezien we laat geluncht hadden, hadden we allebei niet heul erg veel honger. We hebben een portie loaded nachos gedeeld. Het was weer een echt Amerikaanse portie, dus zelfs dat kregen we niet op.

Naast het restaurant bevond zich een reuzenrad. Dat vinden de zusjes altijd erg leuk. Je had een heel mooi uitzicht over de omgeving. 



Na ons hoge avontuur zijn we weer naar het hotel gewandeld. Het wordt geen latertje vanavond ben ik bang :) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten