dinsdag 19 september 2023

Dag 16: Slidell - Lake Charles

Na het douchen liepen we naar het ontbijt. Ik wilde eerst aan de hotel medewerker vragen of ze ons kon helpen met de swamp tour, reserveren kon nl niet online. We hadden bedacht dat we de tour van 11.30 uur zouden doen. De receptioniste belde voor ons en we konden alleen met de tour van 9.00 uur mee. Toen moesten we ons ineens heel erg haasten. Gelukkig mochten we na de tour uitchecken, heel fijn! Zonder ontbijt zijn we dus het hotel uitgerend. Gelukkig kwam zus weer to the rescue met haar muesli reepjes.

Naast ons was er nog één gezin en één jonge dame. Lekker rustig dus op de boot. De tour was werkelijk geweldig. We hadden een bijzonder vriendelijke en deskundige gids. 

We begonnen op een brede rivier waar lekker vaart werd gemaakt. Haren in de wind :)
Daarna gingen we meer de smalle riviertjes op. Wat een prachtig gebied!! De zusjes genoten met volle teugen van de natuur. 





We hebben verschillende dieren gezien. Natuurlijk alligators, maar ook wasbeertjes, wilde zwijnen en verschillende vogels waarvan ik de naam niet ken. 
De gids nam zelf ook foto's van de wilde zwijnen omdat niemand hem geloofde als hij zei dat hij ze gezien had. Het schijnt nogal bijzonder te zijn. 





We vonden de tour super leuk! We zijn zo'n 2 uur weg geweest. 

Na de tour gingen we richting het westen. Aangezien we nauwelijks ontbeten hadden zijn we voor de lunch gestopt bij Crackel Barrel. Lekker eten en een leuke winkel. 

We willen woensdag in Houston zijn. We willen nl de laatste dag afsluiten zoals we begonnen zijn: met een dagje shoppen. 
We hebben een hotel gevonden bij Lake Charles, puur en alleen omdat het tijd was om te stoppen. Ook bij dit hotel was een Olive Garden aanwezig. Je snapt dus waar wij gegeten hebben. Altijd lekker. 
Na het eten zijn we nog ff bij Target wezen winkelen, we hebben een heel handige vlekkenpen gekocht. We zijn in het donker naar het hotel gereden, altijd een dingetje. Maar het ging goed, dus nu kijken we nog lekker even tv voor we gaan slapen. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten