zaterdag 16 september 2023

Dag 13 : Myrtle Beach SC - Amelia Island FL

Een niet al te lang verhaal vandaag, het was nl een reisdag,  gassen en gaan. We kwamen er nl achter dat we niet heuuul erg veel tijd hebben om naar Houston terug te keren. We hebben erg veel tijd in de Smokies doorgebracht waar we absoluut geen spijt van hebben.

Ondanks het gassen en gaan hebben de zusjes zich uitstekend vermaakt. We hebben van een gedeelte van de route de scenic route gereden. Dat schiet niet heel erg op, maar het was wel erg mooi. We kijken altijd onze ogen uit. Wat wij heel apart vinden is dat sommige huizen heel mooi en verzorgd zijn en daarnaast staat dan een krot. Je zal maar trots op je mooie huis zijn en dat als buren hebben) :
We hadden een lekker snack voor onderweg. 

We zijn op verschillende plekken gestopt, oa bij een hysterisch, sorry historische tradingpost. Ze verkochten er erg lekker ouderwets voedsel. 
We hadden inmiddels een hotel op Amelia Island gevonden met een groot zwembad, dicht bij het strand. 

Het was weer een super chique hotel, met een zit/werk gedeelte naast het slaapgedeelte. 
Wij vonden het luik grappig. We hebben heerlijk in het warme water van het zwembad gezwommen en daarna op de lekkere bedjes nog ff gelezen. 
Daarna was het weer voedertijd. Vlak bij het hotel zat aan het strand een fijn restaurant. Zoooo, wat heb ik lekker gegeten! We zaten op het dakterras, het is 'savonds nog heerlijk warm. We hebben super genoten. 

Na het eten hebben we nog ff op het strand gewandeld en daarna weer terug naar ons chique hotel waar we nog twee herten zagen wandelen.  Het is een Marriot, wat kan ik zeggen, we houden van een zekere luxe :) De bedden zijn heerlijk dus ik ben niet bang voor een goede nachtrust. 

PS: voor mensen die denken:wat rijden die dames een rare route, dat klopt. We slaan Savanna en Charleston over. Daar zijn we al twee keer geweest. De 1e keer in Charleston werden we geëvacueerd vanwege een orkaan en de tweede keer stortregende het. Nu het prachtig zonnig weer is rijden we er aan voorbij, haha. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten