maandag 18 september 2023

Dag 15 : Panama City Beach - Slidell LA

 Er zijn vervelendere plekken om te ontbijten :)


Voor we vetrokken hebben we nog even met de voeten in het heerlijke water gestaan. Het zand is poederig en wit. Het vreemde is dat het niet heet wordt, maar het maakt wel een vreemd geluid als je er op loopt, huh???


Daarna zijn we naar Destin gereden. Jeetje krimineeltje, war een prachtige kasten van huizen staan daar. De stranden zijn parelwit, de huizen zijn groot er verzorgd, vaak in pastelkleuren en de zee is azuur. Werkelijk een prachtig stadje. Als we geweten hadden hoe mooi het hier was hadden we de oostkust overgeslagen en waren we meteen naar de golf van Mexico gereden. Maar ja, achteraf kun je de koe in zijn kont kijken. 


We hebben geluncht bij een Ruby Tuesday. De porties zijn zo groot dat we de helft maar op kunnen. We vroegen daarom of we een portie konden delen. Doen we wel vaker. Dat is in de VS dus geen enkel probleem. Ze delen alles netjes door twee en brengen dat op aparte bordjes. Briljant! Aangezien ik dat in de VS gewend ben, heb ik ooit in NL gevraagd of we een portie konden delen. De serveerster keek of ik haar puppy had geschopt. 
We zijn van Florida, via Alabama en Mississippi naar Louisiana gereden. We zijn bij alle welkomscentra gestopt omdat we een swamptour wilden doen. 


Bij Alabama hebben ze ons gestuurd naar een bedrijf dat op maandag dicht was en één die niet meer bestond. Mississippi was dicht en Louisiana stuurde ons ook naar een bedrijf dat op maandag dicht was. Wat een prutsers! Maar morgen gaan we in de herkansing. 

We hebben een fijn hotel gevonden met een Olive Garden dichtbij. Heerlijk gegeten! En nog ff genoten van het prachtige weer en de mooie luchten.






2 opmerkingen:

  1. Hmmm, ik heb juist meestal goede ervaringen met welcome centers. Toch wel stom dat ze allemaal de fout in gingen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Normaliter hebben wij ook altijd hele goede ervaringen, daarom stoppen we er ook altijd. Maar dit jaar hadden ze er echt geen zin in, gaven ze ons verkeerde info of wilden ze alleen over hun privé leven vertellen :) Het was het thema deze vakantie, haha.

      Verwijderen