zondag 10 september 2023

Dag 7 : Chattanooga - Gatlinburg

 Gisteren stortregende het toen we naar Ruby Falls wilde, dus we gingen vandaag in de herkansing. We kwamen aan en konden gelijk mee met de rondleiding. De tour duurt in totaal ongeveer een uur. De wandeling naar de waterval was interessant. Je kreeg te zien hoe de ontdekker zich door het grottenstelsel moest wurmen. Niet voor "the faint of heart". 



De waterval zelf was een super mooie verrassing. Heel er mooi en je snapt niet dat de natuur zulke bijzondere dingen maakt.

Na Ruby Falls zijn we naar Gatlinburg gereden. We kwamen daar laat in de middag aan, dus we hebben meteen een hotel gezocht, de spullen op de kamer gedumpt en toen hop, het gezellige stadje in. We hebben de stoeltjeslift de berg opgenomen. Ze hadden daar ook een hangbrug over een grote diepte. Halverwege de brug hadden ze een doorzichtig gedeelte. Hier werd ik erg blij van (NOT!). Ik bleef nonchalant vooruit kijken, dus ik denk dat niemand door had dat mijn lunch zowat weer naar boven kwam :).





Het was inmiddels weer etenstijd, we hebben een leuke Mexicaan gevonden waar we buiten konden eten. Lekker en gezellig.

Na het eten zijn we naar Ole Smokey Holler gewandeld. Dat is dus super leuk. Het is een pleintje met schommelstoelen waar live Hillbilly muziek gespeeld wordt. Het was een goede band, dus we hebben een flinke tijd naar de muziek geluisterd.

Toen de band uitgespeeld was begon het te stortregenen. We hebben een poncho gescoord en zijn op een charmante wijze naar het hotel gewandeld. 

We worden inmiddels echte nachtbrakers, het was wel kwart voor 12 voor we gingen slapen. Dit kan ook te maken hebben met het feit dat we ongemerkt een tijdzone zijn gepasseerd waardoor het opeens een uur later was đŸ˜‚


Geen opmerkingen:

Een reactie posten