donderdag 14 september 2023

Dag 11 : Pigeon Forge - Columbia NC

Wat een leuke dag gisteren. Heel toevallig dat we achter het leuke uitgaansgebied kwamen. De foto hing in de hotellift:

Voor vandaag hebben we besloten om naar de oostkust te rijden. Aangezien we een rondreis in Texas hadden voorbereid zijn we nu met recht aan het improviseren. We zijn richting Myrtle Beach gereden om weer eens lekker naar het strand te kunnen. Dat gingen we niet in één dag redden dus we hebben rond vijfen een hotel gezocht. Dat werd dus Columbia.

Onderweg zijn we bij twee bezoekerscentra gestopt. Bij de ene werden we te woord gestaan door een vriendelijke en behulpzame meneer. Hij wist ons te vertellen dat er niet veel bijzonders te zien was tussen waar we waren en waar we heen gingen. Er was één leuk plaatsje waarvan hij de naam vergeten was 😂.

Bij het bezoekerscentrum van South Carolina werden we te woord gestaan door een mevrouw die maar niet ophield om ons van folders te voorzien. Ze gaf ons zelfs verschillende coupon boekjes. Ik wist niet dat die nog bestonden!!??

We hebben ook nog een Walmart bezocht (ik mag het niet meer muurmarkt noemen van zus, ze zegt dat niemand dat begrijpt). Ik heb daar weer flink wat Coffee Mate ingeslagen. Een feestje voor in je koffie :). 

Naast ons hotel zit een Outback Steakhouse. Drie maal raden waar we gegeten hebben. 
Na gaan we een keertje lekker chillen op de billen. Lekker om een keertje niets te doen 'savonds. Wat tv kijken, lezen en een spelletje doen, niks mis mee. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten